Nieuwe tentoonstelling in Boekenbergpark vanaf 22 april

Met de tentoonstelling It’s a small world’ meandert An Steylaerts opnieuw tussen de velden van schilderen, grafisch werk en digitale technieken. Ze houdt van cross-over om de verschillende technieken juist met elkaar te verbinden in plaats van ze strikt naast elkaar te gebruiken. ‘Boekenberg’ is hiervan een mooi voorbeeld. Het maakt deel uit van de selectie van werken die ze de voorbije jaren heeft gecreëerd en nu worden samengebracht in de Chinese Pagode in het Boekenbergpark. Info

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s